Sykle til Jobben-aksjonen er i full gang:
Heldige sykkelvinnere 2013-05-23

Fem heldige vinnere har til nå vunnet en sykkel i Sykle til Jobben-aksjonen. Fire sykler til skal deles ut. Det er fortsatt mulig å melde seg på og vinne en sykkel.


STJ-vinner2_300x225.jpgSykle til Jobben-aksjonen er godt i gang og mange deltakere registrerer aktivitet. I tillegg til de ordinære premiene fra aksjonens arrangør, Bedriftsidretten, trekker Buskerudbysamarbeidet til sammen ni heldige sykkelvinnere i de fem Buskerudbykommunene, som har registrert i gjennomsnitt 30 minutters daglig aktivitet. Hittil har det blitt trukket ut fire heldige vinnere:

STJ-vinner_300x450.jpg

  • Sissel Gravdal – Lier kommune
  • Ingerid Sindig-Larsen – Drammen
  • Ann Iren Erntsen – Kongsberg
  • Ann-Theres Lauvlid - Kongsberg
  • Bjørn Arild Buseth – Drammen

Det skal trekkes fem syklkelvinnere til, og det er ennå mulighet til å melde seg på i aksjonen. Sykle til jobben går ut på å registrere fysisk aktivitet, enten på vei til og fra jobben, eller annen fysisk aktivitet på fritiden. Bedriftsidretten arrangerer aksjonen, og det er flotte premier å vinne, både fra Bedriftsidretten og Buskerudbyen. Alle som er ansatt i bedrifter med adresse i de fem Buskerubykommunene får gratis deltakelse. Aksjonen varer fram til 21. juni.